hemma från träning

En helt okej träning idag. Är själv nöjd med hur det gick för mig. Nu halv sover jag ska in i duchen snart väll. Sedan blir det krypa ner i sängen och sova. Om jag orkar kanske jag väntar på Esteban. Men det är bara om jag orkar.

Imorn är det onsdag. Inte vilken onsdag som hälst. 1/12 som betyder JULKALEDERN! Hoppas den varkligen är bra i år. Har varit lite små dålig senaste åren. Men aja i år ska de va bra de har jag bestämt.
Får också öppna första luckan i chocklad kaländer gott gott (L).


Skriver senare om min dag

Hemma från skolan nu. Är sjukt bäst gjorde klart två veckors matte beting på två dagar! Så nu kan jag räkna bort det ett tag. Nu är det Engelska som gäller.

Handbolls träning snart(L) Men måste käka lite snabbt innan.


Usch är trött och det är bara måndag.

Hur ska jag palla en hel vecka?
aja ska krypa ner i sängen nu. Kolla på tv, lyssna på musik och halv sova.

God natt på er gullungar(L)



Missa inte pensionärsjävlar nu på 5an!!


Ung och bortskämd!

Äntligen måndag och ung och bortskämd igen härligt program asså!

Måndag, skola, ny vecka

Idag var det en sån där dag som går super snabbt. Men inte så konstigt med dom kompisarna jag har (L)
Dock saknade jag några. Evelina, Mia och Mackan ni får ta och krya!

Gjort idag då?
Jaa ehm hmm...
Började med mentors tid. Sedan var det matte. Ligger juh en vecka efter i matten pga att jag var sju föra veckan. Inte bra får jobba lite hemma. Engelska hade jag sen. Där ligger jag efter också. Till på tisdag nästa vecka ska man ha gjort runt 30-35 övningar. Jag har gjort 7st. Ehm jaa eller nej INTE BRA fy på mig! Maia snubbar kom sedan och berätta om sprit och sånt. Supa någon (a' ? Sedan var det bild. Ska göra ett skivomslag till en singel.  Jag valde mikrofon kåt med Petra (L). Så de blir nog fint fint. Tyska lektion var det sen lämnade in tyska uppsatsen holler tummarna på att googel översätt funkar heh. Idrott blev sista lektionen. Sprang mäst runt med min älskling Karin. Men kul var det.

Som ni kanske har märkt ligger jag efter rätt mycket. Eller ni vet faktist rätt lite om hur mycket jag igentligen ligger efter. Dags att hård plugga nu då. Inte min favo grej men de lönar sig.




vet inte om jag saknar mitt gamla hår. Kanske inte syns så stor skilnad. men de är det tycker jag. Gillar ju min frilla som jag har nu men aja vet inte vad jag gillar mäst. Har ingen bild på min nya frilla men de kommer väll nån gång

Kollar på idol OLLE är så grym!

Olle Hedberg. Foto: Linus Hallsénius/TV4


God morgon

Vaknade precis. Ska dra ner och äta lite frukost, sen ska jag kolla klart på Arn filmerna.


Sjuk

Sovit hela dagen fram till nu. Eller har tagit nån macka någon gång i morse. Hade feber hela dagen i skolan igår. Men tog en tabblet och de funkade. Sedan på idrotten stog jag på händer och hoppade runt som en galning ja ni vet hur jag är. Sedan så kommer jag hem och har 39graders feber. Fattar inte hur jag kunde stå på änder och hoppa runt som jag gjorde? Aja är man konstig så är man. Nu ligger jag ner bäddad i min säng ialla fall. Kollar på Greys Anatomy. Väntar på att mamma ska komma hem och göra ite god fruktsallad. Det är de bästa som finns när man är sjuk. Nej nu har jag inte tid och blogga nu ska jag bi frisk iställe ;)

Puss<3


Bilder från en sjuk dag med karin i torsdags!

Hade match idag. Förlorade men spelade grymt bra. Dock så gjorde jag ialla nacken men men.
 
Halv sover och kollar på arn nu. Men snart sover jag nog helt. Vad mycket som händer nu och nästan inget är posetift vilken sjukt jobbig höst. asså måste hända nått kul snart känner jag. För snart bryter jag ihop. Tur att man har dig Karin och Esteban<3 




kolla va snygg jag är haha!





video från idrotten. ser lite kul ut. Men de är alltid kul att göra bort säg!


Biffen har gymmat

Har gymmat med karin vi är så dukitiga! Senare hängde jag med karin hem. Spelade in massa videos som kommer och sedan pluss bilder. Vi drog ner till dommar träning som höll på i 3h. Grymt tråkigt men när man hade karin i knät så gick tiden fortare ;)

Den dagen solen lämnar mig lämnar jag dig<3


Bilder och video




Jag och karin  båda rammla bra som vi är!


Mens värk kan fan gå och dö!

snacka om att de kan förstöra en dag. Hade idrott idag va självklart med älskar idrott. Men dog efter 5min fick så jävla ont i magen! Tjejer ni fattar vad jag menar. Aja drogade ner mig med iprem och alvedoner så mådde bättre sedan. Och jag tycker det är så kul att stå på händer! dock mot en matta. Men måste ju börja nånstans.

Nu ska jag plugga plugga plugga! So prov imorn. Med stolthet kan jag säga att jag kan fan nästan allt utan att ha pluggat. Men man kan ju bli säkrare. Pluss att KB (so läran) tycker att jag ska satsa på vg/mvg.
Aldrig fel med höga betyg, alltid fel med att plugga ;)


Dags att sova

Imorn händer det inget spec vad jag vet. Chill dag. Hem och sova efter skolan. Fyfan va skönt.
Aja kan ju börja med att sova nu. God natt! Dröm sött!<3


Bilderna som jag lovade!













Kommer mer bilder och nån video också imorn!:)



Jag har ett fint hjärta (a)

Var inne och kollade hjärtat idag. Fick veta att man kan inte ha ett finare och friskar bättre hjärta en jag har.
Är mer en bra, är bättre en vanlig. Lite kul så nu känner jag mig super frisk. Fick dock veta att jag har problem med nånting jag har glömt namnet på. Så måste göra lite andnings övningar och skit. Men inget farligt och de här fixar jag som allt annat. Shit asså känner mig så sjukt stark och glad och super frisk! :D


Kommer bilder idag eller imorn! Det är inte jag som är lat. Det är bara så att karin har alla bilder och videos i sin kamera. Hon kanske inte hinner logga in och skicka de idag. Men läggas upp kommer det i både karins och min blogg. Bilderna är från sport och lek. Vi hade så grymt kul! Det var jag, karin, Lovisa, j.a och emil. Ni kommer få se både bilder och en video på när jag står på händer (mot en matta men mattan kan ni väll tänka bort).



Kollar på jersey shore haha härligt program asså


Men ska nog sova snart. Är borta hela förmiddagen från skolan (Privatsjäl) så man får hålla tummarna på att det är någon tråkig lektion jag missar. Har haft ont i huvet hela dagen varit hur trött som hälst och knarkat dextro.
Blev inte alls piggare, och alvedonen hjälpte inte mot huve värket heller så blev lite små ledsen i slutet.
Men de var inget inte räkan klarade av.

Jag har glömt berätta om mitt fina smeknamn räkan. Gulligt va?(a'  Nej men fick kamentaren du skjuter som en räka av en upplandstränare på handbollen. Inte det roligaste att få veta. Men jag skratta och fjorde mitt bästa för att inte va en räka. Smart som jag är sprang jag hem och berätta allt. Alla skratta tyckte det var jätte kul. Så nu kallar mitt lag mig för räkan pluss min mamma. Men jag tycker det faktist är helt okej och är lite gulligt. Men om man tänker efter liksom räka?!

Nog med räkor och annat nu.
Ni får ha en bra kväll sova sött. Englarna skyddar er (a'

Puss<3

Ung och bortskämd!

Läste paows blogg och såg att det är andra avsnitet av ung och bortskämd idag.
Såg första avsnitet och det värkade som ett skit skönt program. Nåt man måste kolla på!
Kl 20.00 på 1an!! MISSA INTE!



SVT anmäls för Ung och bortskämd. Foto:


Logiskt - petter <3

Asså måste bara hissa Fannys video inlägg!
Hur söt får man va?! Så jävla skön tjej. Tillbringade halv skoldagen med henne idag också. Sprang runt och petade upp leppglans i folks näsor. SKIT KUL ASSÅ! Inte en sekund utan ett leende på läpparna känner jag.

Puss på dig gmn!<3

Alla måste kolla in hennes blogg www.Typfanny.blogg.se



Kom hem för en stund sen. Somnade så har sovit en liten stund. Så skönt! Nu ska jag plugga so och musik. Spela piano, det är sjukt kul. sattsar på mvg i piano helt sjukt.



I skolan

Har precis skrivit no prov. Gick sjukt bra eller så gick det åt hälvete. Kan inte bestämma mig.
Nu ska jag ialla fall jobba vidare lite om örat. Tycker jag är äkligt!

Ha en bra dag!<3

ps. hade feber igår kväll så mår lite dåligt, men ingen feber i morse. så får se hur det går. Sm imorn ju så MÅSTE va friks!

ds.


Du är tjejen i mitt liv!

Karin jag vill bara säga att du är tjejen i mitt liv. Jag kommer alltid älska dig!!:D<3




Haha vänner för alltid va?:)<3

Hur kan det komma så mycket snö på en dag?!


Uppsala idag

God morgon. Usch vad jag inte gillar att gå upp tidig.
När jag kommer till skolan ska vi dra till uppsala typ på engång. Ska va där halva dagen. Sedan tillbaka till skolan. Så har 3h lång so idag i uppsala. Sedan svenska och tyska när jag kommer tillbaka.


Kallt och massa snö

Usch vad det snöar mycket. Gillar inte alls snön och vintern.Det är bara så sjukt kallt! De behöver bara va snö under jullovet. Frös som fan hela dagen. Fast att jag gick runt med karins tjocka vinter jacka. Btw tack för lånet!
Jag kommer sariöst frysa ihjäl under vintern har ingen vinter jacka heh. Aja får ta på mig många tjock tröjor.

Mia Karin Evelina

jag

Mia Karin

Karin

visst ritar jag bra? haha njaa. Hade tråkigt på nån lektion.



Är ialla fall hemma nu. Så ska käka sen ner på handbolls träning.



Prov dag idag

Idag har man matte prov. Som jag fixar lätt. Inget att va orlig för. Det är även sport och lek.
Och ikväll blire handbolls träning. Måste fixa det sista in för skolan nu.


Sattsar just nu på att bli tjock på ben and jerry's!


Dagens Outfit



Första morgonen efter lovet

God morgon alla trötta!

Hatar att gå upp på morgonen de är hemskt. Spelcellt efter ett lov!
Men nu är jag vaken och redo för skolan igen.

Hemma från upplands träning nu!

Det gick okej de gick bra. Ger mig själv godkänt. Men endå var det ingen Sara vilja där riktigt. Kan så mycket bättre känner jag. Gick bättre imot slutet. Men kan lätt erkänna att jag är bäst på passa bakom ryggen och mellan bena! Men de är väldigt svårt nu. 35st kvar de är sjukt! Nästa blir 25 och jag ska en av dom. Nästa träning blir på jullovet. Då jävlar säger jag bara!

Imorn är det skola igen. Ingen chill start efter lovet. Redan på tisdag är det matte prov. Känner mig väldigt säker på det. Kan vara för att de är det enda jag fattar i matte. Sedan på onsdag blir det in till uppsala på medeltid vandring. Läser om medeltiden på so:n just nu. Inte helt tråkigt faktist. Sedan blir so provet inte nu i veckan utan veckan efter. Sedan var det något no förhör som va lite små viktigt. Men de här ska jag fixa väll tycker ni inte de?
Bara med lite vilja så.


puss på rumpan!














hihi drogade bilder


Västerås om 1h 50min!

God morgon!

Ska snart börja fixa mig. Ska till västerås som jag skrev igår. Syrran skulle in och shoppa lite kläder. Mamma och jag ska köpa springskor till mig. Sen blir det mycket ut och springa. Måste varkligen fixa kondisen nu! Har varit ute och sprungit dom senaste veckorna. Kan bli lite bättre och springa oftare tycker jag endå.

Mitt hår blev varkligen en katastrof. Är skit sur på det. Älskar mitt långa tjocka hår. Nu äre tunt och fult. Fortfarande långt men uppklipt. JAG KAN INTE ENS GÖRA EN INBAKAD FLÄTA I LUGGEN!!
Nej nu kommer jag sariöst ha uppsatt hår till de ser ut som förut igen.
Aja inget man kan göra nåt åt nu ialla fall.


lite besviken på filmen

Har kollar på love story nu. Besviken va inte alls så bra som jag trodde. Men lite sorlig va den.
Nu väntar jag på att älskling ska ringa. Medans kollar jag på en ny film. Holl med om att hösten är varkligen en film årstid.

Imorgon blir det att åka in till västerås med mamma och syrran.


höstemodet 2010

Älskar höst modet!
Sjukt mysiga färger. Stickat och varma halsdukar.
Love it!




 




Hemma igen

Har vart på tjej kväll.
Nu har jag också klippt mig. Kommer blid på det senare.


ingen outfit

förlåt han inte outfit bild.
Men god natt på er så syns vi imorn.

Ska bli en kväll man inte glömmer på länge ;)

Love story

Hemma från vårdcentralen nu.
Usch gillar inte alls att ta sprutor. Ska ta nästa på jul lovet. Sista blir i maj.
Nu ska jag packa och ta en snabb dusch. Kommer outfit inlägg innan jag drar om jag hinner.




åååh hittade ett packet i brevlådan. Mamma hade bestält filmen love story. Jag som gråter till bambi. Sariöst kommer bli ett hav av tårar imorn, då jag ska se filmen.

 


Nu är jag tillbaka i blogg världen

Har bara inte pallat blogga på länge. Men kände att nu får jag skärpa mig.
Juste nu har jag höst lov. Skönt att komma från skolan. Bara ta de lungt.
Hitils har det inte hänt så mycket. Har vart oss mormor. Älskling var här söndag till måndag. Mysigt var det.
Det som kommer hända på höstlovet är väll, tjej kväll med laget ikväll, Klippa mig imorn, älskling på fredag och lördag, upplands träning på söndag.

Ska dra ner nu och ta spruta. Ses senare innan jag drar på tjej kväll.

RSS 2.0